Yksityishenkilöt

Meiltä saat apua!

Onko sinulla vaikea elämän­tilanne? Käytkö läpi kriisiä, tai oletko tullut jonkin­laiseen risteys­kohtaan elämässäsi? Koetko kokevasi häiritseviä mieliala­pulmia, kuten masennuksen tai ahdistuksen tuntemuksia? Onko jaksamisesi koetuksella? Koetko voimakkaita pelkoja, jotka haittaavat arkeasi? Haluaisitko tukea elin­tapojen muutokseen? Tai onko sinulla mielessä jotain muuta, josta haluaisit keskustella ja johon haluaisit tukea ja ymmärrystä?

Haluatko voida kokonaisvaltaisesti paremmin?

Meillä on ammatti­taito tukemiseesi. Tarjoamme apua erilaisiin mieliala­pulmiin, vaikeaan käyttäytymiseen ja psyykkiseen jaksamiseen sekä tarjoamme asian­tuntemusta itsensä tuntemiseen ja kehittämiseen. Apua kannattaa hakea mieluummin ennalta ehkäisevästi, jotta ongelmat eivät pääse syvenemään. Meille pääset ilman lähetettä, matalalla kynnyksellä.

Tutustu E-psykologeihin, ja varaa aikasi kätevästi ajanvarauskalenterista!

Valitse mieleisesi vastaanotto

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka aika varataan ja maksetaan?

Maksun voi hoitaa joko kätevästi ajanvarauksen yhteydessä tai laskulla. Lasku tulee sähköpostiin ja eräpäivä on heti.

Voiko palvelua muuttaa tai peruuttaa?

Asiakas voi vahvistusviestinsä kautta muuttaa ja peruuttaa varausta. Ajanvarauksen yhteydessä on annettava sähköpostiosoite, johon vahvistusviesti tulee.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa varattu palvelu ajanvarauskalenterista, 24 h ennen varattua aikaa. Asiakas lähettää tilinumeronsa E-psykologille ja tilinumeron saatua maksu palautetaan takaisin viimeistään 7 arkipäivän kuluessa.

Entä, jos asiakas ei ole paikalla vastaanoton alettua?

Mikäli näin on, videovastaanotossa psykologi odottaa 10 min ajan ja puhelinvastaanotossa psykologi soittaa yhden kerran uudestaan viimeistään 10 min kuluessa. Jos asiakkaaseen ei saada yhteyttä, vastaanotto katsotaan käytetyksi.

Näkyvätkö kirjaukset OmaKannassa?

Ei. Jokaisesta vastaanotosta kirjataan asiakaskäynti, terveyspalveluiden mukaisesti lain edellyttämällä tavalla. Meillä on käytössä Valviran rekisteröimä B-luokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä, eivätkä kirjauksemme mene kansalliseen Kantaan. B-luokka viittaa juurikin tähän ettei kirjaukset näy Kannassa.

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ole yhteydessä info(at)e-psykologi.fi, lomakkeella yhteydenotto-sivun kautta tai soittamalla Eliisalle 050 4628 226.