Verkkokeskustelu

Verkkokeskustelu sopii sinulle, jos haluat kirjoittaa ja koet sen luontevana tapana käsitellä asioita. Psykologille ja asiakkaalle avautuu tietoturvallinen, sähköinen asiointikanava, jossa kommunikoidaan viestien välityksellä ja jossa on mahdollisuus täyttää lomakkeita sekä lähettää liitetiedostoja. Psykologi vastaa viesteihisi mahdollisimman pian.

Verkkokeskustelua suositellaan hyödynnettäväksi lisäpalveluna vastaanottojen välissä vointisi seurannan vuoksi. Tätä palvelua ei varata ajanvarauskalenterista, joten kysy lisää psykologiltasi!

Kuinka verkkokeskustelu toimii?

Kun varaat ajan ko. palvelulle kalenterista, tarkoittaa se sitä, että varauksen jälkeen sinulle tulee sähköpostiin linkki, jonka kautta pääset käyttämään tietoturvallista viestipalvelua vahvalla tunnistautumisella. Voit lähettää sähköisessä asiointikanavassa heti viestiä psykologille. Psykologi vastaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään varattuna ajankohtana. Viikon tai kuukauden kestävä verkkokeskustelu alkaa siitä päivästä, kun psykologi vastaa ensimmäistä kertaa sinulle. Psykologi määrittelee ja arvioi, kuinka monta viestiä hän sinulle kirjoittaa. 1 viikon mittainen verkkokeskustelu vastaa 45 minuutin vastaanottoa.