Videovastaanotto

Videovastaanotto sopii sinulle, kun haluat tavata psykologin kasvokkain. Tämä palvelu muistuttaa eniten ns. tavanomaista vastaanottoa. Videovastaanotossa on mahdollista käyttää samanaikaisesti myös chattia. Käytämme videoyhteysratkaisua, joka on suunnattu nimenomaan terveydenhuollon ammattilaisille ja heidän potilailleen, ja on täysin tietoturvallinen sekä täyttää HIPAA compliance vaatimukset. Kuvaa tai ääntä ei tallenneta vastaanoton aikana. Videoyhteys toimii kaikilla päätelaitteilla. Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä tai ladata mitään. Riittää, että on toimiva nettiyhteys, kameran kuvayhteyttä sekä kaiutin/mikrofonin ääniyhteyttä varten. Voit tutustua täältä videoyhteysratkaisuumme.

Kuinka videovastaanotto toimii?

Asiakas liittyy videovastaanotolle varaamanaan ajankohtana verkkosivuiltamme. Asiakas odottaa virtuaalihuoneessa psykologin vastaanottoa. Yhteys on salattu, joten vastaanotolle pääsee vain asiakas ja psykologi.

Videovastaanotolle pääset liittymään Psykologit-alasivulta: Mene psykologit-sivulle ja klikkaa psykologisi kohdasta “Liity videokeskusteluun”. Kirjaudu vastaanottoon antamalla oma nimesi. Psykologi aloittaa vastaanoton varaamanasi ajankohtana.

Videoyhteys toimii kaikilla päätelaitteilla. Sinun ei tarvitse rekisteröidä tai ladata mitään. Riittää, että sinulla on toimiva nettiyhteys, kamera kuvayhteyttä sekä kaiutin/mikrofoni ääniyhteyttä varten. Nykyajan päätelaitteilla on yleensä sisäänrakennettu web-kamera ja mikrofoni.

On hyvä, että ennen vastaanottoa asiakas uudelleenkäynnistää tietokoneen eikä pidä samanaikaisesti muita ohjelmia päällä. Näin voimme varmistua siitä, että kaikki toimii vastaanotolla kuten pitääkin.