UKK

Kuinka aika varataan ja maksetaan?

Aika varataan kätevästi ajanvarauskalenterista. Maksun voi hoitaa kätevästi ajanvarauksen yhteydessä tai tilisiirrolla. Mikäli maksat tilisiirrolla, varauksen yhteydessä valitse ”Maksa paikan päällä”. Maksa vastaanotto varausvahvistuksessa tulleilla maksutiedoilla tilisiirtona, eräpäivä on heti. Turvallisesta maksusta ajanvarauksen yhteydessä vastaa Stripe.

Voiko palvelua muuttaa tai peruuttaa?

Asiakas voi vahvistusviestinsä kautta muuttaa ja peruuttaa varausta. Ajanvarauksen yhteydessä on annettava sähköpostiosoite, johon vahvistusviesti tulee.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa varattu palvelu ajanvarauskalenterista, 24 h ennen varattua aikaa. Asiakas lähettää tilinumeronsa E-psykologille ja tilinumeron saatua maksu palautetaan takaisin viimeistään 7 arkipäivän kuluessa.

Entä, jos asiakas ei ole paikalla vastaanoton alettua?

Mikäli näin on, videovastaanotossa psykologi odottaa 10 min ajan ja puhelinvastaanotossa psykologi soittaa yhden kerran uudestaan viimeistään 10 min kuluessa. Jos asiakkaaseen ei saada yhteyttä, vastaanotto katsotaan käytetyksi.

Näkyvätkö kirjaukset OmaKannassa?

Ei. Jokaisesta vastaanotosta kirjataan asiakaskäynti, terveyspalveluiden mukaisesti lain edellyttämällä tavalla. Olemme yksityinen palveluntuottaja ja kirjauksemme eivät mene kansalliseen Kantaan.

Onko teillä tietoturva-asiat kunnossa?

Kyllä. Me otamme tietoturva-asiat erittäin vakavasti. Asiakkaiden kaikenlaista tietoa – sekä ajanvaraustietoja että potilastietoja – käsitellään ja säilytetään tietoturvallisesti. Käytämme Valviran hyväksymää järjestelmää ajanvarauksessa ja varsinaisia potilastietoja säilytämme lainmukaisesti ja asianmukaisesti.

Haluamme korostaa, että otamme tietoturvan vakavasti myös etävastaanotoissa. Videovastaanotto on täysin salattu ja vastaanotolle pääsee sisälle vain asiakas, jonka psykologi ensin hyväksyy. Muita videovastaanotolla ei ole, eikä ääntä tai kuvaa tallenneta. Luethan videovastaanotosta lisää täältä sivuiltamme Videovastaanotto.

Korostamme myös, että verkkokeskustelua käydään Navisec Health:n alustalla, joka on tietoturvallinen ja sinne pääsy vaatii asiakkaalta vahvan tunnistautumisen.

Persoonallisuuskartoitus tehdään myös salatussa yhteydessä, luethan siitä lisää täältä.

Tutustuthan myös tietosuojaselosteeseemme.

Mikäli haluat lisätietoja, ole yhteydessä Eliisaan, hän vastaa mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin.