Persoonallisuuden kartoitus

Hinnasto: persoonallisuuskartoitus olemassa oleville asiakkaille 160,-

Persoonallisuuden kartoitus (psykologin testillä) sopii sinulle, joka haluat ymmärtää omia tarpeitasi ja motiivejasi, tunnistaa omia temperamenttipiirteitäsi sekä ymmärtää omaa tapaasi reagoida. Testi on yleismenetelmä, joka luo perustan ymmärtää ja ennakoida omaa toimintaa erilaisissa ympäristöissä. Sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat lisätä itsetuntemustasi tai ehkä pohdit uravalintaa. Kartoitus sisältää psykologin käyttöön kuuluvan testin, joka on luotettava ja jolla on suomalainen aineisto. Testi pohjautuu kyselylomakemenetelmään, johon vastaat omalla ajallasi. Kun olet tehnyt testin, tulokset saat joko puhelin- tai videoyhteydellä – sillä vastaanottotavalla, jonka olet ajanvarauskalenterista varannut.

Otamme tietoturvan erittäin vakavasti. Testit toimivat Hogrefen palvelimella, joka sijaitsee 24h vartioidussa tilassa Göttingenissä, Saksassa. Tietojen säilytyskäytännöt noudattavat Euroopan tietosuojadirektiiviä (95/46/EC), Saksan tietosuojalain (BDSG) ohjaamana. Voit luottaa siihen, että kukaan muu kuin psykologisi ei pääse testisi tuloksiin.

Kuinka persoonallisuuskartoitus toimii?

Tämä on palvelu jo olemassa olevalle asiakkaalle.

  1. Varaat ajanvarauskalenterista persoonallisuuskartoitus; tämä varaamasi aika sisältää palautekeskustelun joko puhelin- tai videovastaanottona – suosittelemme videovastaanottoa. Kirjoita viesti-kohtaan kumman vastaanoton valitset.
  2. Ajan varattuasi saat linkin testin tekemiseen ja teet testin omalla ajallasi.
  3. Kun olet tehnyt testin, psykologi saa testin tulokset, analysoi ne ja keskustelee kanssasi tuloksista palautekeskustelussa sinä ajankohtana, jonka olet alunperin ajanvarauskalenterista varannut.
  4. Tapaamme siis videolla tai keskustelemme puhelimessa varaamasi ajankohtana.